Μεσίνα: «Πάνγκος και Ντέιβις δεν παίζουν καλά, θέλω να τους βοηθήσω»

 

Ο Ιταλός τεχνικός της Ολίμπια Μιλάνο, μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας (71:62), όντας φανερά εκνευρισμένος, “άδειασε” δύο παίκτες του, τονίζοντας πως είναι οι δύο καλύτερες μεταγραφές της ομάδας και δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Ο Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε στην απόδοση των Μπράντον Ντέιβις και Κέιβιν Πάνγκος, επισημαίνοντας ότι αμφότερους τους εμπιστεύτηκε απόλυτα, όμως δεν παίζουν καλά. Είπε, επίσης, πως θέλει να τους βοηθήσει, όμως πρέπει να βοηθήσουν και οι ίδιοι τους εαυτούς τους.

«Ο Πάνγκος και ο Ντέιβις είναι οι κορυφαίες μας προσθήκες του φετινού καλοκαιριού. Δεν παίζουν καλά και θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε να παίξουν καλύτερα. Τους έφερα στην ομάδα και τους εμπιστεύτηκα απόλυτα. Θέλω να τους βοηθήσω, αλλά είναι πολύ σημαντικό και εκείνοι να βοηθήσουν τους εαυτούς τους» ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

«Ο πρώτος σημαντικός κανόνας της ζωής όταν τα πράγματα πηγαίνουν σκ@τ@ είναι να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Εάν πάντα περιμένεις από κάποιον άλλον να κλείσει τον ανεμιστήρα, τότε γεμίζει σκ@τ@ το πρόσωπό σου. Ζητώ συγγνώμη για την ειλικρινή γλώσσα μου. Γι’ αυτό, θα πρέπει να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και όλους μας εδώ για να τους βοηθήσουμε» πρόσθεσε στη συνέχεια.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ