Μελής: «Πολύ ικανοποιημένοι απ’ την όλη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ»

 

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio και μίλησε για τις εντυπώσεις του από τη διεξαγωγή του θεσμού στη Ρόδο, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Μελής:

Για τις εντυπώσεις τους απ’ τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ: «Είναι η 2η χρονιά στη σειρά που γίνεται στη Ρόδο, οπότε όποια μικρολάθη στο οργανωτικό κομμάτι νομίζω ότι διορθώθηκαν. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τεράστιο, νομίζω πως αν είχαμε τριπλάσια χωρητικότητα στο γήπεδο θα είχαμε ξεπουλήσει τα εισιτήρια. Και στο αγωνιστικό κομμάτι πήγε πάρα πολύ καλά, γιατί δεν είναι εύκολο το να δούμε παιχνίδι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με αυτές τις συνθήκες, με κόσμο των δύο ομάδων να κάθονται όλοι μαζί. Σ’ αυτό νομίζω ότι βοήθησαν πάρα πολύ και οι διοικήσεις των ομάδων, που ταξίδεψαν μαζί, τα μηνύματα που περάσαν και οι ομάδες βοήθησαν πάρα πολύ σ’ αυτό. Πολύ ικανοποιημένοι απ’ την όλη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ. Μακάρι κάποια στιγμή αυτά που αλλού τα θεωρούμε αυτονόητα να συμβαίνουν και εδώ».

Για το φετινό All-Star Game που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα: «Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ έχει αποφασίσει και μετά τις πλημμύρες και όλα αυτά να βοηθήσει την Καρδίτσα και οικονομικά και με άλλους τρόπους. Η απόφαση να διεξαχθεί το All-Star εκεί πάρθηκε πριν τα συμβάντα αυτά. Φεύγοντας από τη Ρόδο τα στελέχη του και τα παιδιά που δουλεύουμε στο ΕΣΑΚΕ είπαμε ότι ξεκινάμε να ετοιμαζόμαστε για το All-Star. Ελπίζω να τελειώσει όλο αυτό σύντομα για την Καρδίτσα και απ’ ό,τι μαθαίνω τρέχουν να επιδιορθώσουν όλες τις ζημιές πολύ σύντομα. Υπάρχει αλληλεγγύη σε αυτό απ’ όλες τις ομάδες, δηλαδή να γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να είναι εντάξει και η Καρδίτσα υπό τους ίδιους όρους με τους υπόλοιπους».

Για το νέο format της Basket League: «Κάθε νέο format πρέπει να το κρίνουμε μετά από 1 χρόνο. Δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε εξ αρχής, όμως υπάρχει ένα υπερβολικά πιεστικό καλεντάρι, το οποίο μάς αφήνει μια τεράστια δυσκολία. Βάλαμε σαν 3ο γύρο το BIG-6 και τα play-out των «7-12» και θεωρούμε ότι θα «εξαφανίσει» αυτά τα… αδιάφορα παιχνίδια του παρελθόντος. Νομίζω θα βοηθήσει πάρα πολύ σ’ αυτό και είναι μια 2η ευκαιρία για όλους. Θα έχει ενδιαφέρον».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ