Μέλι: «Αυτά που γράφετε είναι παράλογα»

Μέλι: «Αυτά που γράφετε είναι παράλογα»

Ο Ιταλός φόργουορντ εξέφρασε τα παράπονά του για αυτά που έγραψε ο ιταλικός Τύπος, όταν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα έχασε από τη Δομινικανή Δημοκρατία στο πρώτο παιχνίδι του Mundobasket 2023.

Η Ιταλία νίκησε την Σερβία στους ομίλους της φάσης των “16” και ο Νικολό Μέλι προχώρησε σε δηλώσεις για τα δημοσιογραφικά δρόμενα στην ήττα της εθνικής τους στο πρώτο παιχνίδι, πριν τον θρίαμβο κόντρα σε ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αυτοπεποίθησή μας ήταν στον ουρανό χθες. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι πως γράφετε είναι παράλογα.

Ρωτούν αν έχουμε εφιάλτες. Δεν έχουμε. Είμαστε καλά μαζί και φυσικά ήμασταν καλά μαζί ακόμα και μετά την ήττα κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Δεν καταλαβαίνετε την αξία αυτής της ομάδας. Είμαστε πάντα καλά μαζί. Είναι προφανές ότι μετά την ήττα από την Δομινικανή Δημοκρατία, ήταν πικρό ότι αφήσαμε το πεπρωμένο μας να αποδράσει από τα χέρια μας. Η αυτοπεποίθησή μας είναι πάντα ψηλά. Έχουμε έναν προπονητή που μας δίνει πολύ αυτοπεποίθηση. Είμαστε καλά μαζί. Είναι προφανές πως όταν νικάς βοηθάει και είναι πάντα πιο ωραίο, αλλά είμασταν καλά ακόμη και μετά το παιχνίδι με την Δομινικανή Δημοκρατία».//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ