ΛεΜπρόν: «Είμαι καλά, προληπτικά βγήκα εκτός» (video)

Άπαντες, στο Λος Άντζελες και όχι μόνο, ανησύχησαν μετά την αποχώρηση του “βασιλιά” πριν το ημίχρονο του All-Star Game στη Σολτ Λέικ Σίτι, ωστόσο η κατάσταση δείχνει να μην είναι τόσο σοβαρή.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, ο ΛεΜπρόν επιχείρησε να κόψει την προσπάθεια του Πασκάλ Σιάκαμ, με το χέρι του όμως να ακουμπάει στη στεφάνη. Η φόρα και η δύναμη που έβαλε στην προσπάθεια μάλλον δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στα δάχτυλά του, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει στα αποδυτήρια. Στο ημίχρονο υπήρξε επίσης ενημέρωση ότι δε θα αγωνιστεί άλλο, με τον 38χρονο να γυρίζει στον πάγκο της ομάδας του.

Για αρκετή ώρα υπήρξε σημαντική ανησυχία περί νέου τραυματισμού του Τζέιμς. Υπενθυμίζουμε ότι ο “βασιλιάς” έχει επίσης έναν τραυματισμό στο πόδι, ο οποίος του έχει στερήσει τη συμμετοχή στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Λέικερς. Όμως αργότερα ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο για προληπτικούς λόγους και πως είναι μια χαρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσπάθησα να κάνω μία τάπα από πίσω αλλά πιάστηκε το δάχτυλό μου στη στεφάνη. Αλλά είμαι καλά. Θα είμαι μία χαρά, δε νομίζω πως είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχήσω. Για προληπτικούς λόγους αποφάσισα να κάτσω έξω για το υπόλοιπο παιχνίδι».//

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ