Ο ΛεΜπρόν τραυματίστηκε στο All-Star Game (video)

Ο “βασιλιάς” δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε ολόκληρο τον αγώνα της… γιορτής του ΝΒΑ, μιας και σε μια προσπάθεια για τάπα χτύπησε το χέρι του, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για τη συνέχεια του αγώνα.

Η ομάδα του Τζέιμς έχασε για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου φορμάτ (5-0 σερί έως χθες το βράδυ) και ο τραυματισμός του σίγουρα έπαιξε ρόλο σε αυτό. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, ο ΛεΜπρόν επιχείρησε να κόψει την προσπάθεια του Πασκάλ Σιάκαμ, με το χέρι του όμως να ακουμπάει στη στεφάνη. Η φόρα και η δύναμη που έβαλε στην προσπάθεια μάλλον δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στα δάχτυλά του, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει στα αποδυτήρια. Στο ημίχρονο υπήρξε επίσης ενημέρωση ότι δε θα αγωνιστεί άλλο, με τον 38χρονο να γυρίζει στον πάγκο της ομάδας του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο “βασιλιάς” έχει επίσης έναν τραυματισμό στο πόδι, ο οποίος του έχει στερήσει τη συμμετοχή στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Λέικερς. Πλέον αναμένεται να φανεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενόψει της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.//

Δείτε τη φάση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ