Καντζούρης: «Η Βόννη είχε περισσότερη ενέργεια»

Στα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του στάθηκε ο τεχνικός της “Βασίλισσας” μετά την ήττα της ομάδας του στη Γερμανία.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Βόννη και στη Γερμανία με 80:72 και υποχώρησε στο 1:3, πράγμα, που της δυσκολεύει το έργο, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της “Ένωσης”, Ηλίας Καντζούρης, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του, ενώ παράλληλα συνεχάρη τη Βόννη για τη σπουδαία νίκη της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Συγχαρητήρια στη Βόννη άξιζε τη νίκη. Χάσαμε την ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο που παίξαμε θετικά. Κάναμε κάποια λάθη από έλλειψη συγκέντρωσης. Στην έναρξη της τρίτης περιόδου είχαμε κακή εκτέλεση στην επίθεση και αυτό μας κόστισε.

Σε γενική εικόνα δεν ήμασταν σε θέση να ματσάρουμε την ενέργεια της Βόννης. Πήραν περισσότερα ριμπάουντ και είχαν περισσότερες κατοχές. Αυτό λέει πολλά. Τώρα έχουμε έναν δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα μας». //

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ