Γιόκιτς: «Ξέρω για τι είναι ικανό το Μαϊάμι»

 

Ο Σέρβος σέντερ, σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά τη νίκη των Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο τελικό των playoffs του NBA, τονίζοντας πως γνωρίζει τι είναι ικανοί να κάνουν οι Χιτ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς δήλωσε πως δε δίνει σημασία στις προβλέψεις των ειδικών που δεν τους ήθελαν να φτάνουν στους τελικούς πριν την έναρξη των playoffs και τόνισε πως γνωρίζει καλά για το τί είναι ικανοί να κάνουν οι Μαϊάμι Χιτ.

Αρχικά, ο Γιόκιτς δήλωσε: «Δεν είμαι καθόλου ενθουσιασμένος. Ξέρω για τι είναι ικανό το Μαϊάμι, απέκλεισαν πολύ καλές ομάδες και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τους αντιπάλους μας και δε χαλαρώνουμε, πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για τα προγνωστικά του τίτλου, είπε: «Δεν το συζητήσαμε καν. Από την πρώτη μέρα στην προετοιμασίας, νιώθαμε κάτι διαφορετικό γίνεται στην ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάμε καλά».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Όπως βλέπετε, κάηκα λίγο από τον ήλιο, από το μπάνιο στην πισίνα. Είχαμε δύο μέρες ρεπό, αλλά κάναμε κάποιες ασκήσεις μόνοι μας και οι γυμναστές μας φρόντισαν ώστε να είμαστε σε φόρμα όταν θα αρχίσουν οι τελικοί».//T.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ