Γιατράς: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας νέων ανδρών μίλησε μετά τη νέα ήττα με 89-78 από την Ιταλία και τόνισε την εμπιστοσύνη που έχει προς το πρόσωπο των παικτών του, ενώ στάθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. 

Ο Μάκης Γιατράς ανέφερε αρχικά: “To τελευταίο πεντάλεπτο μας στοίχισε στο παιχνίδι” και πρόσθεσε: “Θα πω όμως ότι έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Δεν είναι αυτό που θέλαμε σίγουρα αυτό το ξεκίνημα που κάναμε εδώ, αλλά από την αρχή ξέραμε και λέγαμε πως στα χιαστί θα κριθούν όλα. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα. Πιστεύω στους παίκτες μου. Το θέμα είναι να παίξουμε ομαδικά”.

Αναφορικά με τα σουτ της ελληνικής ομάδας ο Γιατράς είπε: “Τα σουτ τα κάναμε μόνοι μας. Είναι και λίγο αν είσαι σε καλή μέρα ή όχι. Μέσα από την ομαδικότητα και την διάθεση να παίξουμε λιγότερο ατομικά θα δούμε όλο και καλύτερη εικόνα. Πιστεύω πως κάθε μέρα θα λειτουργεί υπέρ μας και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας”.

Για την Πορτογαλία, που είναι η αυριανή (18/07) αντίπαλος της Εθνικής: “Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα σε αυτό το τουρνουά. Θες το κάτι παραπάνω σε κάθε παιχνίδι για να φτάσεις στη νίκη. Είναι πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας είναι οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε αυτήν την ηλικία εδώ, δουλεμένες ομάδες κι αν δεν παίξεις δεν κερδίζεις. Εγώ θα επαναλάβω μόνο πως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ