Γαλατσόπουλος: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του “Super Cup”, μίλησε για την προσφορά της Ρόδου και του Κολοσσού στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ έστειλε μήνυμα… ενότητας με την ΕΟΚ.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για τη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης, ενώ τόνισε πως το επίπεδο της Basket League είναι βελτιωμένο και οι φίλοι της καλαθοσφαίρισης θα απολαύσουν… πλούσιο θέαμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά γιατί σε αυτό το ωραίο νησί έχω δυο φίλους, είναι ο κ. Χατζημάρκος (Περιφερειάρχης) και ο κ. Καμπουράκης (Δήμαρχος). Πραγματικά, επειδή γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, έδειξαν όλη τη διάθεση να στηρίξουν όλον αυτόν το θεσμό. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο πανέμορφο νησί της Ρόδου, για το Super Cup 2022 by aegean islands και για να βραβεύσουμε τους κορυφαίους της περσινής σεζόν. Νιώθουμε ότι τιμούμε την προσφορά του Κολοσσού στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και συνολικά του νησιού. Ο Κολοσσός με τη συνεχή παρουσία του έχει μόνο φίλους στη Basket League. Η Ρόδος έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι αγαπάει το μπάσκετ.

Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή τη διοργάνωση, είχαμε ως στόχο στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Θέλαμε να φέρει νέους φίλους στο μπάσκετ. Το γεμάτο από οικογένειες γήπεδο της Καλλιθέας και το πλούσιο θέαμα που θα προσφέρουν οι ομάδες θα αφήσουν ένα έντονο αποτύπωμα στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το νέο πρωτάθλημα θα είναι βελτιωμένο και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα αποζημιωθούν από το θέαμα. Προχωρώντας ενωμένοι με την ΕΟΚ θα πετύχουμε περισσότερα και θα διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε.

Θέλω να αφιερώσω αυτή την εκδήλωση σε έναν άνθρωπο που έχασε τη ζωή του, τον Γιώργο Κονδύλη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ