Τακιανός: «Είμαστε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες» (video)

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στον μικρό τελικό του Σούπερ Καπ με το Περιστέρι και συμπλήρωσε πως οι “ασπρόμαυροι” κρατούν τα συμπεράσματα που έβγαλαν στη Ρόδο.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 64-49 από το Περιστέρι στο πλαίσιο του μικρού τελικού του Σούπερ Καπ.

Ο Φώτης Τακιανός σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του, ενώ πρόσθεσε πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” πρέπει να κρατήσει τις εμπειρίες και τα συμπεράσματα από την διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

 


«Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερων συνθηκών. Ερχόμαστε από ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι χθες, σήμερα έπρεπε να προετοιμαστούμε από νωρίς. Είμαστε μια ομάδα χωρίς τόσο βαθύ ρόστερ, που δεν μπορεί να παίζει back-to-back και να είναι όπως πρέπει. Η επιτυχία από τη συμμετοχή μας στο Super Cup είναι οι εμπειρίες και τα συμπεράσματα που βγάλαμε. Έστω και με αυτή τη διαδικασία μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το τι πρέπει να βελτιώσουμε και πώς να χειριστούμε τα πράγματα. Υπάρχουν απαιτήσεις σε αυτές τις ομάδες. Είμαστε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και πρέπει να αναγνωρίζουμε σε τι λίγκα παίζουμε.

Θέλω να σταθώ στην ομαδική διαδικασία. Όταν ξεχωρίζει ένας παίκτης σημαίνει πως λειτουργείς ομαδικά. Ξεχωρίσαμε κάποια στοιχεία του όταν τον πήραμε, βρίσκεται σε μία εξέλιξη. Το ζητούμενο είναι αν η δική του καλή απόδοση θα κάνει καλύτερη την ομάδα μας. Είναι μια απαιτητική σεζόν. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους».//ΓΓ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ