Κατάπτωση της εγγυητικής λόγω… Τούμπα

 

Ο Ιωνικός τηρεί… σιγή ιχθύος όσον αφορά τα πλάνα του για τη σεζόν 2022-23, όμως τα μπλεξίματα δεν λείπουν, καθώς η ΕΕΑ δικαίωσε τον Βέλγο σέντερ.

Το αίτημα του Κέβιν Τούμπα (4 αγώνες, 4.7 πόντους, 5.5 ριμπάουντ) για κατάπτωση της εγγυητικής των “κυανόλευκων” εγκρίθηκε σήμερα. Επίσης, υπό διάσκεψη είναι αντίστοιχο ζήτημα του Θοδωρή Ζάρα με τον Ηρακλή που υποβιβάστηκε στην Α2, ενώ αποφασίστηκε έλεγχος σε Λαύριο (σ.σ. πρώην Κύμη) και Απόλλωνα Πάτρας για τη συμμετοχή μετόχων.

Οι σημερινές (7/7) αποφάσεις της ΕΕΑ:

6. Αίτηση του αθλητή Κέβιν Τούμπα (Kevin Tumba) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

7. Αίτηση της εταιρείας «Π. ΚΑΠΑΖΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ – KAPASPORTS MANAGEMENT – TOUR OPERATIONS I.K.E.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΣΗ

8. Αίτηση του αθλητή Θεοδώρου Ζάρα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

9. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 10.03.22 Γ.Σ. της ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ. (εξ αναβολής)
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

10. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 13.10.21 Γ.Σ. της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926.
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ