Ρενάρ: «Ήρθατε εδώ για φωτογραφίες με τον Μέσι;»

 

Μιλώντας στο “Eurosport”, ο Γάλλος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας αποκάλυψε τι είπε στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα με την Αργεντινή.

Ο Ερβέ Ρενάρ είναι ο άνθρωπος… κλειδί στη νίκη της Σαουδικής Αραβίας και μάλιστα με ανατροπή επί της Αργεντινής με 2:1, σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Μιλώντας στο “Eurosport“, ο Γάλλος τεχνικός αποκάλυψε τι είπε στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, που έληξε με προηγούμενη την “αλμπισελέστε” με 1:0:

«Είπα σε όλους τους παίκτες μου, ότι έπρεπε να δώσουμε ακόμη περισσότερα στο γήπεδο. Ρώτησα κάποιους, εάν είχαν έλθει εδώ για να βγάλουν φωτογραφίες του Λιονέλ Μέσι και να δουν τους Αργεντινούς να παίζουν ή εάν ήλθαν για να αγωνισθούν σε Παγκόσμιο Κύπελλο και να κάνουν υπερήφανη την χώρα τους. Ξέρω καλά τους παίκτες μου, δουλεύουμε μαζί τρία χρόνια. Ξέρω ότι μερικές φορές χρειάζεται να τους δώσω το κατάλληλο κίνητρο και την απαραίτητη πίεση. Μερικές φορές είναι κουραστικό, το παραδέχομαι, αλλά μερικές φορές λειτουργεί πολύ καλά. Ήξερα ότι δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες και ότι θα έπρεπε να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ