Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο Κηφισιά-Πήγασος

 

Οι προπονητές και κάποιοι εκ των κορυφαίων των δυο ομάδων σχολίασαν την εικόνα της μεταξύ τους αναμέτρησης, τονίζοντας πως επρόκειτο για ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Μετά από δύο ώρες συναρπαστικού αγώνα στο κλειστό του Ζηρινείου, η Κηφισιά πήρε τη νίκη με 3-2 σετ επί του Πήγασου Πολίχνης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, Κώστας Χριστοφιδέλης και ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Ρικάρντο δήλωσαν τα εξής:

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Αυτό που μετρά στο τέλος είναι το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας ακόμα και στα σημεία που υπερτερούσαμε. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Αυτό που έχουμε διαπιστώσει από την αρχή της περιόδου είναι οι μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση μας χωρίς λογική εξήγηση. Είναι κάτι που με προβληματίζει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά και θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να παρουσιαστούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος πιο ανταγωνιστικοί».

Ρικάρντο Αλεξάντρε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.Στα κρίσιμα σημεία κρατήσαμε στην υποδοχή και τελειώσαμε μπάλες. Κρατάμε τη νίκη η οποία είναι πάντα σημαντική και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό».

Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Πήγασου, Ηρακλώς Θεοδώρου και ο αρχηγός της ομάδας, Αργύρης Μαυροβουνιώτης, δήλωσαν τα εξής:

Ηρακλής Θεοδώρου: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι του πήγε στα πέντε σετ. Πολύ καλή ομάδα η Κηφισιά, με εξαιρετικούς παίκτες. Μας πίεσαν στο σερβίς, εμείς αντιδράσαμε όσο μπορούσαμε σε κάποια σημεία, ακολουθούσαμε το σκορ, το φτάναμε και περνούσαμε. Πιο τυχεροί η Κηφισιά, όπως έχουμε πει το ται μπρεικ θέλει και τύχη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς, προχωράμε. Οι κεντρικοί μας όπως και οι υπόλοιποι παίκτες έχουν επιλεγεί για να πλαισιώσουν το περσινό σύνολο που είχαμε καταφέρει την άνοδο. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά δίνουν το εκατό τοις εκατό σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε να κάνουμε όσο μπορούμε πράγματα, να παίζουμε ωραίο βόλεϊ».

Αργύρης Μαυροβουνιώτης: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στην ομάδα της Κηφισιάς. Είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, μια αξιόλογη ομάδα. Σίγουρα όταν πας στο ται μπρεικ και το χάνεις έχεις την πικρία, ωστόσο είναι ένας σημαντικός βαθμός που σίγουρα θα είναι χρυσός για τη συνέχεια. Έχουμε προπονηθεί καλά, νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια, διψάμε για τους πόντους, για τα Σάββατα, τις αγωνιστικές. Αφήνουμε αυτό το ματς, τώρα στρέφουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Τετάρτης, ένα δύσκολο ματς στην έδρα μας το θέλουμε και θα πάμε να το χτυπήσουμε».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ