Η Χίπε… κρεμάει τα παπούτσια της!

 

Έτοιμη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση είναι η 32χρονη Γερμανίδα πρώην διαγώνιος του Ολυμπιακού και ήδη έχει βρει με τι θα ασχοληθεί στη ρουτίνα της εκτός αθλητισμού.  

Τέλος… εποχής για την Σάσκια Χίπε. Η άλλοτε διαγώνιος που φόρεσε τα “ερυθρόλευκα” από το 2016 μέχρι το 2020 και στη δεύτερη θητεία της βρέθηκε στον Ολυμπιακό από το 2021 μέχρι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, συνδέθηκε με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο στα 32 της πλέον έτη αποφασίζει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ασχοληθεί με το real estate.

CHALLENGE CUP ṌɊٍ / ϓ֐ ׁЏŋ ʖQ Ӂ̐`(֙ԏÑVɁ: ԁʇӠӁÉS / EUROKINISSI)

Η 32χρονη Γερμανίδα θα μπει στους χώρους του real estate στην πατρίδα της και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, έχοντας “χαράξει” στο παρελθόν μία αξιομνημόνευτη καριέρα με πέρασμα από το γερμανικό πρωτάθλημα, το ιταλικό πρωτάθλημα, συμμετοχή σε πρωτάθλημα Τσεχίας, αλλά και φυσικά Ελλάδας, όπου με τον Ολυμπιακό έγραψε τη δική της ιστορία.

Η Χίπε στην πρώτη της θητεία στον Ολυμπιακό πανηγύρισε την κατάκτηση του Challenge Cup Γυναικών το 2018, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα οι “ερυθρόλευκες” έφτασαν μέχρι τον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

H Xίπε με το τρόπαιο του Challenge Cup που κατέκτησε ο Ολυμπιακός το 2018. (EUROKINISSI)

Ακόμη, κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 Κύπελλα, αναδείχθηκε MVP στη Volley League μία φορά, ενώ στο παρελθόν ήδη μετρούσε αρκετές ατομικές διακρίσεις, φτάνοντας να φοράει και το εθνόσημο της Γερμανίας, με την οποία μέτρησε 112 συμμετοχές.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ