Γιορντάνοφ: «Είναι κάτι μεγάλο για εμάς, τον Μίλωνα και όλη την Ελλάδα» (video)

Πρόκριση έπος στο χρυσό σετ για τον Μίλωνα στην προημιτελική φάση του CEV Cup, με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του μιλώντας στο ertsports.gr μετά την ιστορική νίκη επί της Ναντ στη Γαλλία.

Ο Μίλωνας κοίταξε στα μάτια τη Ναντ και στη Γαλλία, οδήγησε τη μονομαχία τους στο χρυσό σετ κι εκεί επικράτησε με 15-13, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup.

Ο MVP της αναμέτρησης, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, μίλησε στο ertsports.gr και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία που πέτυχε η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ:

«Φαινόμενο είμαστε εμείς, γιατί ακόμα προχωράμε στην επόμενη φάση. Είναι κάτι μεγάλο για εμάς προσωπικά, κάτι μεγάλο για Μίλωνα, κάτι μεγάλο για όλη την Ελλάδα. Κάναμε κάτι απίστευτο. Παίξαμε σαν ομάδα, από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο τα δώσαμε όλα στο γήπεδο γιατί το θέλαμε πάρα πολύ να προχωρήσουμε στο Final Four και το καταφέραμε. Αλήθεια είναι κάτι μεγάλο και για μένα που έχω παίξει τόσα χρόνια βόλεϊ νιώθω σαν παιδί, γιατί παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες, σε αυτή την ομάδα, με όλο το σταφ. Ευχαριστώ πολύ για όλα».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ