Οκτάχρονο κορίτσι δέχθηκε εκφοβισμό από χούλιγκαν της Ατλέτικο

Καταγγελία έκανε μητέρα και θεία οκτάχρονου κοριτσιού, κατά χούλιγκαν των “ροχιμπλάνκος” για εκφοβισμό εις βάρος του παιδιού τους, επειδή φορούσε τη φανέλα του Βινίσιους στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο”.

Η La Liga ανέφερε στην εισαγγελία τον εκφοβισμό ενός οκτάχρονου κοριτσιού από χούλιγκαν στο Γουάντα Μετροπολιτάνο στο πρόσφατο μαδριλένικο ντέρμπι της Ατλέτικο με τη Ρεάλ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “El Mundo”, η ισπανική λίγκα έχει τις εικόνες, ενώ η θεία και η μητέρα του ανήλικου παιδιού έχουν ήδη καταθέσει τη σχετική καταγγελία.

Σε αυτή κάνουν λόγο ότι ένας οπαδός της Ατλέτικο έπιασε από το μπράτσο τη θεία του κοριτσιού και άρχισε να της φωνάζει και να την απειλεί, με το μικρό παιδί να τρέμει και να φωνάζει να φύγουν από εκεί.

Η θεία του κοριτσιού μίλησε στο ισπανικό “El Laguero” και ανέφερε τα εξής:

«Περπατούσαμε γύρω από το Μετροπολιτάνο και υπήρχε μια συγκέντρωση οπαδών της Ατλέτικο και μείναμε για να το παρακολουθήσουμε. Είμαι μέλος της Ατλέτικο από τότε που γεννήθηκα. Και άρχισαν να τραγουδούν “Βίκινγκ”, “μαϊμού”. Και στην αρχή σας ορκίζομαι ότι δεν ξέραμε ότι ήταν εξαιτίας μας. Κοίταξα πίσω σκεπτόμενη ότι έλεγαν για Βίκινγκς έξω σε κάποια ομάδα παιδιών που περνούσε πίσω μας. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι ήταν λόγω του κοριτσιού. Μέχρι που ήρθε ένα παιδί και με χτύπησε στο μπράτσο. “Φύγε από εδώ αλλιώς θα σκοτώσουμε το… κορίτσι.” Πολλές βρισιές και όλα τα σχετικά ακολούθησαν. Και μετά σηκώσα το βλέμμα και είδα πολύ κόσμο, ένα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων που έδειχνε προς το κορίτσι, πρόσβαλε και ταραγουδούσε γι’ αυτό. Το κορίτσι είχε μια τρομερή κρίση άγχους. Την έβγαλα από εκεί το συντομότερο δυνατό ενώ εκείνη κάλυπτε το σήμα και τη φανέλα. Το πρώτο βράδυ ξύπνησε πολλές φορές, νομίζοντας ότι έρχονταν για εκείνη. Είχε πολλούς εφιάλτες. Δεν ξέρει γιατί έγιναν όλα. Μου είπε να μην την πάω ξανά σε γήπεδο».//ΦΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ