Μοράτα: «Αν πήγαινα στη Σαουδική Αραβία θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα»

Ο Ισπανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης σε δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην παραμονή του στους “ροχιμπλάνκος” αλλά και στις προτάσεις που είχε από τη Σαουδική Αραβία.

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας δημιούργησε ένα τρομερό σύνολο με ηχηρά μεταγραφικά αποκτήματα και ο Άλβαρο Μοράτα ήταν ένα από τα ονόματα που βρισκόταν ψηλά στη λίστα των ομάδων.

Ο Ισπανός επιθετικός επέλεξε να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και σε δηλώσεις που παραχώρησε, έριξε… σπόντα για τις προτάσεις που είχε από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και τόνισε πως αν πήγαινε εκεί θα έλεγε ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλβαρο Μοράτα:

«Είχα πολλές επιλογές και δεν εάν ξέρω εάν ο άνθρωποι από τις τόσες πολλές ομάδες που με θέλουν είναι τρελοί. Πάντα έχω επιλογές. Το έχω ξαναπεί σε προηγούμενη συνέντευξή μου, με κάνει να γελάω όταν βλέπω βιντεάκια μου που λέω ότι είναι όνειρο να παίξω για μία ομάδα. Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να παίξει για τις ομάδες που έχω αγωνιστεί».

«Το καλοκαίρι είχα πολλές επιλογές, αλλά επέλεξα να παραμείνω στην Ατλέτικο. Μετά την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, συνέχιζα να μιλώ με τον προπονητή μου και η εμπιστοσύνη του κλαμπ μου ήταν σημαντικό για την απόφασή μου. Εάν πήγαινα στη Σαουδική Αραβία, θα έλεγα ότι το όνειρό μου είναι να παίξω εκεί, απλά για να τα πειράξω ανθρώπους που θέλουν να με βλάψουν».

«Αυτό το καλοκαίρι ήμουν κοντά στην αποχώρηση, αλλά ανανέωσα. Μίλησε με τον Σιμεόνε και ήταν απίθανο να φύγω. «Πεθαίνω» να πάρω έναν τίτλο με την Ατλέτικο. Αυτό το συναίσθημα θα είναι απίστευτο».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ