Αναβλήθηκε το Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη

Η La Liga ανακοίνωσε την επίσημη αναβολή του σημερινού παιχνιδιού ανάμεσα στους Μαδριλένους και την ομάδα από την Ανδαλουσία, λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Αναβλήθηκε το Ατλέτικο – Σεβίλλη που ήταν να διεξαχθεί σήμερα (03/09, 19:30). Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη Μαδρίτη. Η Κρατική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ισπανίας έχει θέσει σε κόκκινο συναγερμό την πρωτεύουσα από τις 12:00-18:00. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Πρέπει να αποφύγετε τα περιττά ταξίδια γιατί οι βροχές μπορεί να φτάσουν τα 120 l/m2», εξήγησε η Κοινότητα της Μαδρίτης. «Η πόλη αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη βραδιά, αναμένεται να καταρριφθεί ένα ιστορικό ρεκόρ βροχοπτώσεων από το 1972», δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα, δήμαρχος της πόλης σήμερα το πρωί.

Κάπως έτσι, η La Liga σε συνεννόηση με τις δυο ομάδες προχώρησε στην αναβολή του σημερινού παιχνιδιού, με την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη.//ΝΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ