Ζαραβίνας: «Μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί»

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός έκανε δηλώσεις μετά την ήττα της Ελλάδας από την Κροατία με 33-25 στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 στο χάντμπολ ανδρών.

Ο Γίωργος Ζαραβίνας σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Εθνικής μας με 33-25, τόνισε πως η “γαλανόλευκη” στάθηκε πολύ καλά αλλά οι απαιτήσεις πρέπει να ανέβουν, ενώ ειδική αναφορά έκανε και για το ντεμπούτο του Τόσκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα, το παιχνίδι είχε την ιδιαιτερότητα ότι η Κροατία παίζει μία άμυνα που δεν την έχουμε στην καθημερινότητά μας και αυτό σαφέστατα μας δημιούργησε προβλήματα. Μέχρι ενός σημείου, σταθήκαμε πολύ καλά. Όμως, πρέπει να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, γιατί, για παράδειγμα, θα μπορούσε αυτό το παιχνίδι να ήταν μπαράζ πρόκρισης.
Εμείς πάμε με το σκεπτικό να διαχειριζόμαστε όλα τα ματς εκτός έδρας και να νικάμε εντός. Τους δώσαμε κάποια εύκολα γκολ, τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Είναι μονόδρομος και μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Δείχνει η ομάδα ότι μπορεί σε τέτοια ματς να βάλει δικά της στοιχεία. Είναι ευνοϊκό ότι αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι το είχαμε στην πρεμιέρα».
Για το ντεμπούτο του Τόσκα: «Ανταπεξήλθε πολύ καλά σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις, αρκεί να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να έρχεται ακόμα πιο έτοιμος στην Εθνική».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ