Θ. Βλάχος: «Θεαματικό παιχνίδι για εσάς αλλά όχι για εμάς» (video)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και την επική ανατροπή κόντρα στις ΗΠΑ ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση και τη νίκη, αλλά όχι από την εμφάνιση της ομάδας του για τρία οκτάλεπτα.

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη σπουδαία ανατροπή και νίκη της Ελλάδας επί των ΗΠΑ και δήλωσε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα τρία πρώτα οκτάλεπτα, αλλά κρατάει την αντίδραση των παικτών του που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Έγινε ένα θεαματικό παιχνίδι για όλους εσάς που παρακολουθούσατε, όχι για εμάς όμως. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση και τη νίκη. Δεν είμαι όμως ευχαριστημένος για τον τρόπου παίξαμε για τρία οκτάλεπτα και τον τρόπο που μπήκαμε στο παιχνίδι. Ήταν μια εμφάνιση μικρής ομάδας τα τρία πρώτα οκτάλεπτα», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για την εμφάνιση του δεύτερου οκταλέπτου: «Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που μπορέσαμε και αντιδράσαμε και δείξαμε κάποια στοιχεία και στην άμυνα και στην επίθεση πάει να πει ότι μπορούμε να το κάνουμε και στην αρχή του αγώνα.

Αυτό προσπαθώ να πω στα παιδιά. Ότι το ξεκίνημα είναι σημαντικό για το πώς θα αντιδράσει ο αντίπαλος, για το πώς θα σε δει, για το πώς θα καταλάβει ότι εσύ είσαι ο κυρίαρχος. Γιατί ο τρόπος που κερδίσαμε το παιχνίδι έγινε σήμερα, μπορεί να μην ξαναγίνει.

Απέναντι σε μία καλή ομάδα όταν ξεκινάς την τελευταία περίοδο με τρία γκολ κάτω νομίζω ότι πρέπει να γίνουν όλα τέλεια για να μπορέσεις να επικρατήσεις. Θα μιλήσω στα παιδιά. Είναι σίγουρο ότι το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας.

Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και ελπίζω η αντίδραση που δείξαμε να μας δώσει την αυτοπεποίθηση που δεν έχουμε. Γιατί τόσο ομαδικά όσο και ατομικά δεν έχουμε δείξει ότι πιστεύουμε μέχρι στιγμής ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν είναι τυχαίο το έχουμε ξαναδείξει στο παρελθόν».//Λ.

Παρακολουθήστε όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος στην κάμερα της ΕΡΤ:
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ