Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το Super Cup

H ομοσπονδία χειροσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους των ομάδων σχετικά με τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο τρίτος τελικός Super Cup Ανδρών ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (18/9, 20:15, ΕΡΤ 3) στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς. Η ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε σχετικά με τις λεπτομέρειες για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ενόψει του 3ου τελικού του Σούπερ Καπ Ανδρών Λουξ ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει για τα κάτωθι:

-Ο αγώνας είναι ειδικού χειρισμού.

-Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

-Η προσέγγιση στο γήπεδο, καθώς και η είσοδος σε αυτό θα γίνεται μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις και με διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ, τη διοίκηση, το προσωπικό της Ομοσπονδίας και του Δαϊς.

-Οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες και θα διατεθούν στις φιναλίστ ομάδες, για το ΔΣ, τους συγγενείς Α΄βαθμού των αθλητών και τις ακαδημίες τους.

-Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διετεθούν σε ακαδημίες χάντμπολ και σε αθλητές- αθλήτριες των σωματείων της Αττικής.

-Όλες οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με ταυτοποίηση στοιχείων (Αστυνομική Ταυτότητα ή Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας μόνο για αθλητές-αθλήτριες).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ