Η συγκίνηση της Αλ. Καμμένου: «Δώσαμε την ψυχή μας, μ’ αξιώνει ο Θεός να πάω σε Ολυμπιάδα» (video)

Η Ελληνίδα τεχνικός μετά τη λήξη του μικρού τελικού “λύγισε” την ώρα των δηλώσεων, μετά από τη μεγάλη νίκη επί της Ιταλίας και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Φοβερή εμφάνιση από τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου, που έκαναν ό,τι ήθελαν τις Ιταλίδες για τρία οκτάλεπτα και με το τελικό 7-6 κατέλαβαν την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Γυναικών, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά τη λήξη του αγώνα, η Αλεξία Καμμένου κλήθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ για δηλώσεις, η οποία δεν άντεξε και “λύγισε” σε δάκρυα.

Αναλυτικά όσα είπε η Αλεξία Καμμένου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι μια ιστορική στιγμή,. Παλέψαμε σαν Ελληνίδες, δώσαμε την ψυχή μας. Ξορκίζουμε 16 χρόνια. Μεγάλη υπόθεση αυτή, μεγάλη ευθύνη, που σηκώσαμε όλοι όσοι πιστέψαμε σε αυτό. Οι προπονητές κι οι παράγοντες είναι για να αμφισβητούνται, αλλά όταν αυτό γίνεται με αθλήτριες κι έρχεται τέτοια απάντηση, είναι όλη για πάρτη τους. Αυτή η ομάδα θα κάνει σπουδαία πράγματα, γιατί έφυγε όλο αυτό από πάνω τους. Πρωταγωνίστριες είναι οι παίκτριες. Είναι αυτά που έχω μέσα από την ψυχή μου. Για μένα οι αθλήτριες είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα, είναι η ζωή μου όλη. Να πω κάτι προσωπικό επί τη ευκαιρία. Είχα την τιμή να είμαι από τη σύσταση της Εθνικής Γυναικών και με αξιώνει ο Θεός να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».//ΓΓ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ