Έκαναν το πρώτο βήμα οι “ερυθρόλευκες”

 

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 13-9 της Βουλιαγμένης και απέχει πλέον δύο νίκες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ήδη Κυπελλούχος Ολυμπιακός νίκησε 13-9 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή και πλέον χρειάζεται άλλες δυο νίκες για να κάνει το νταμπλ. Επόμενο ραντεβού των δυο φιναλίστ την προσεχή Πέμπτη (18/5) στον Λαιμό.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατάφερε να μετατρέψει το 3-6 σε 6-6. Ο Ολυμπιακός με δυο τέρματα από τις Κρίστμας και Μυριοκεφαλιτάκη έκλεισε το πρώτο μέρος με 8-6. Τη διαφορά τη διεύρυνε στη πορεία καθώς ο ΝΟΒ δεν κατάφερε να μειώσει. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκες” είχαν 2/6 πέναλτι (τρία απέκρουσε η Μαρίνα Κοτσιώνη, και ένα κατέληξε στο δοκάρι).

Μάλιστα στο 7:12 από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, η Κοτσιώνη απέκρουσε πέναλτι της Βασιλικής Πλευρίτου, στο ριμπάουντ υποδείχθηκε ξανά πέναλτι το οποίο εκτέλεσε η Ελευθερία Πλευρίτου και απέκρουσε εκ νέου η Κοτσιώνη!

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-3, 3-1, 2-2

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά 2, Ξενάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

Βουλιαγμένη (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Τανκέεβα 1, Βάλβη, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.//Κ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ