Ασημάκη: «Νιώθω περήφανη που είμαι μέλος αυτής της Εθνικής» (video)

Η Ελληνίδα υδατοσφαιρίστρια στις πρώτες δηλώσεις της μετά τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό, τόνισε πως η πρόκριση στους Ολυμπιακούς είναι μία λύτρωση.

Φοβερή εμφάνιση από τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου, που έκαναν ό,τι ήθελαν τις Ιταλίδες για τρία οκτάλεπτα και με το τελικό 7-6 κατέλαβαν την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Γυναικών, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη σε δηλώσεις της μετά τη λήξη του μικρού τελικού, τόνισε πως αισθάνεται περήφανη, ενώ τόνισε πως η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια λύτρωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όταν έρχεται, τελικά δεν ξέρεις τι να πεις. Είναι τρεις Ολυμπιακοί Αγώνες που δεν έχουμε βρεθεί. Από το 2012 κι έπειτα, δεν έχουμε καταφέρει να πάμε την Ελλάδα εκεί που πρέπει, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σήμερα πήραμε μια πανάξια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, σαν την Ιταλία. Νιώθω τόσο περήφανη, ειλικρινά, που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Μετά από 12 χρόνια έφερε την Ελλάδα μας ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δίνει λύτρωση σε τόσες γενιές, που κατά κάποιον τρόπο νιώθω ότι συνδέομαι. Και τις προηγούμενες που παλέψανε και δεν τα καταφέρανε και αυτά τα κορίτσια που τα κατάφεραν. Έχουν ζήσει και τις αποτυχίες.

Ξέρω ότι όσοι έχουν πονέσει και παλέψει γι’ αυτή την ομάδα χαίρονται το ίδιο με εμάς σήμερα, γιατί είναι μία λύτρωση. Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει γερή, που έχει την οικογένειά μου γερή για να με στηρίζει και να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Νιώθω ευλογημένη που είμαι εδώ.

Να έχει ο Θεός καλά αυτά τα κορίτσια. Έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από τους ώμους αυτής της ομάδας. Τα καλύτερα έρχονται! Συγχαρητήρια σε όλους».//ΓΓ

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ