Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ελέω… ΟΑΚΑ

 

Αναβολή και επίσημα πήρε το ντέρμπι ανάμεσα στην “Ένωση” και τους “ερυθρόλευκους” για το πρωτάθλημα της Handball Premier μετά από το κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα παραμείνει κλειστό όλη την επόμενη χρονιά, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για την ημερομηνία που θα ξεκινήσει να λειτουργεί και πάλι, με τον Γιάννη Βρούτση να διαβεβαιώνει πως θα υπάρξει αρωγός έτσι ώστε οι σύλλογοι που πλήττονται από αυτή την απόφαση να βρουν λύση.

Παράλληλα, η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Handball Premier αναβλήθηκε, καθώς η “Ένωση” δεν μπόρεσε να βρει νέα έδρα μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε επιστολή της προς τα σωματεία ΑΕΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης», ο ορισμένος αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ την Τετάρτη 4.10.2023 και ώρα 19.30 / αίθουσα «Γ.Κασσιμάτης» αναβάλλεται (βάσει του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε.)

Ο επανορισμός του θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και θα ενημερωθείτε με νέο έγγραφό μας».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ