Κλειστό και το 2024 το ΟΑΚΑ (video)

 

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα παραμείνει κλειστό όλη την επόμενη χρονιά, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για την ημερομηνία που θα ξεκινήσει να λειτουργεί και πάλι, με τον Γιάννη Βρούτση να διαβεβαιώνει πως θα υπάρξει αρωγός έτσι ώστε οι σύλλογοι που πλήττονται από αυτή την απόφαση να βρουν λύση.

Από την ανακοίνωση του Γιάννη Βρούτση προκύπτει ότι το ΟΑΚΑ λόγω του προβλήματος με το στέγαστρο θα παραμείνει κλειστό το 2024. Μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει το 2021 για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων, με μια αύξηση της τάξης του 30% στον Προϋπολογισμό για τα αθλητικά σωματεία που μεταφράζεται σε 10 εκατομμύρια ευρώ για τα σωματεία και 3,5 εκατομμύρια ευρώ για το Ολυμπιακό Στάδιο και 7,5 εκατ. ευρώ για το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο που πρόκειται να γίνει κοντά στο ΟΑΚΑ.

Για τις ομάδες που πλήττονται άμεσα με το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, όπως ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ στο χάντμπολ, ξιφασκία, ταεκβοντό κλπ. θα βρεθούν λύσεις είτε Περιφερειακά, είτε σε δήμους που θα μπορούν να φιλοξενήσουν τις δραστηριότητες και τις προπονήσεις. Η Κυβέρνηση, όπως είπε ο κ. Βρούτσης, θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των συλλόγων να ξεπεραστούν τα προβλήματα αυτά.//Μ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ