Από τη Μακάμπι στην… αγκαλιά του Πιστιόλη

Ο Άντζελο Καλοϊάρο αποχώρησε από το Τελ Αβίβ με προορισμό τη Γαλατάσαραϊ του Έλληνα τεχνικού που φαίνεται… διψασμένη για τη σεζόν που ακολουθεί.

Έπειτα από 4 χρόνια (2018-22) στη Μακάμπι, με τα δυο τελευταία να περιορίζεται ο χρόνος του και τα σενάρια αποδέσμευσης να αιωρούνται, ήλθε η στιγμή του “διαζυγίου” σε ένα καλοκαίρι που ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει αλλάξει, σχεδόν ολοκληρωτικά, την “ομάδα του λαού”.

Οι αριθμοί του είχαν πέσει στους 3.3 πόντους και τα 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα φέτος, ενώ από το 2019 έως πέρσι είχε πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα στο Ισραήλ με προπονητή τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό και έγκυρο δημοσιογράφο του Sportando, Εμιλιάνο Κάρκια, ο 33χρονος που μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο θέσεις των φόργουορντ, θα αναμένεται να επιστρέψει στην Τουρκία, όπου έχει φορέσει τις φανέλες των Μπουγιουκτσεκμετσέ και Μπαντίρμα από μία σεζόν (2016-18) για χάρη της Γαλατάσαραϊ του Ανδρέα Πιστιόλη που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει εντός των συνόρων, αλλά και στο Eurocup.

Η είδηση δια χειρός… Εμιλιάνο Κάρκια:

Το “ευχαριστώ” της Μακάμπι Τελ Αβίβ στον Αμερικανοϊταλό φόργουορντ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ