Υποκλίθηκε στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική Γυναικών (highlights)

Το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις του στον Α’ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο Γυναικών, καθώς ηττήθηκε με 15-10 στο Αϊντχόφεν από την Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση.




 

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολλανδία και Ελλάδα δεν εξελίχθηκε καλά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση, απέναντι σε μία ομάδα, που πριν μερικούς μήνες βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου. Το σύνολο του Ευάγγελου Δουδέση αγωνιζόταν μπροστά στο κοινό του, ως οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης και “λύγισε” την Εθνική μας ομάδα, που πλήρωσε ουσιαστικά το κακό δεύτερο οκτάλεπτο.

Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την απευθείας πρόκρισή τους στους «8» της Ευρώπης, πριν το παιχνίδι αυτό, που έκρινε μόνο την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο, κάτι που τελικά πήραν οι “οράνιε”. Έτσι το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου θα παίξει στις 9 Ιανουαρίου με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά και ο αντίπαλός της θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Γερμανία, που θα διεξαχθεί αύριο (8/1).

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 9-4, 11-7, 15-10

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ααρτς, Βόλφες 2, Σλέκινγκ 1, Φαν ντερ Σλοτ 4, Κένινγκ 1, Φαν ντε Κρατς 5, Μπ. Ρόχε 1, Σέβενιχ 1, Γιούστρα, Λ. Ρόχε, Μολχάουιζεν, Τεν Μπρουκ, Φαν ντεν Ντόμπελστεν

ΕΛΛΑΔΑ: Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Ασημάκη, Πάτρα 1, Νίνου 1, Β. Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Ελληνιάδη 1, Σταματοπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ