Ντε Τσέρμπι: «Είναι μια μεγάλη μέρα για τους οπαδούς μας»

Ο Ιταλός προπονητής αποθέωσε τους παίκτες του μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του σε Ευρωπαϊκό επίπεδο απέναντι στον Άγιαξ με 2-0 στο Χοβ Άλμπιον.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του σε Ευρωπαϊκό ματς, δείχνοντας την ικανοποίηση του για την εικόνα των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο. Καθώς τελείωσε ο αγώνας με τον Άγιαξ, η ομάδα της Μπράιτον κοιτάζει την αναμέτρηση με την Φούλαμ στις 29/10 αγωνιζόμενη με τον κόσμο στο πλευρό της για μια ακόμα φορά.

Οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

«Τα πιο σημαντικά νέα είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν, αλλά την Κυριακή έχουμε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ωστόσο, είναι η πρώτη μας νίκη στην Ευρώπη για την Μπράιτον. Είναι μια μεγάλη μέρα για τους οπαδούς μας, για την ομάδα μας, για τον ιδιοκτήτη μας και είμαστε πολύ περήφανοι που τους προσφέρουμε αυτή την εμπειρία. Για εμάς αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να αλλάξουμε τη διάθεση, να αρχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα γιατί δεν έχουμε παίξει όπως την περασμένη σεζόν».//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ