Παπαδόπουλος: «Στα δύο παιχνίδια υπήρξαν σημάδια βελτίωσης, συνεχίζουμε να δουλεύουμε»

Στην βελτιωμένη εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα με 2-0 από την Πορτογαλία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τα κατάφερε κόντρα στην ανώτερη Πορτογαλία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 2-0, ολοκληρώνοντας με απολογισμό έναν βαθμό τις δύο αναμετρήσεις του Οκτώβρη (2-2 με Κροατία).

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο, έχοντας ως προτεραιότητα να διαφυλάξουμε τα νώτα μας. Στο δεύτερο μέρος όμως, με τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχηματισμό, η εικόνα μας βελτιώθηκε, παίξαμε πολύ καλύτερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, κρατήσαμε τη μπάλα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να φέρουμε το παιχνίδι στο 1-1.Δεν τα καταφέραμε και τελικά ήρθε το πέναλτι, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε 2-0».

Σχετικά με την πορεία της ομάδας συνέχισε: «Συνολικά στα δύο παιχνίδια με Κροατία και Πορτογαλία υπήρξαν σημάδια βελτίωσης, τηρήσαμε το αγωνιστικό μας πλάνο και κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια απέναντι σε ιδιαίτερα ποιοτικούς αντιπάλους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, με στόχο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στους επόμενους αγώνες και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στον όμιλο».//ΓΘ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ