Έρχεται το… τέλος για τον Αζάρ

Ο Βέλγος σταρ, που τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς, σκέφτεται να βάλει… τέλος στην πλούσια καριέρα του.

Η Ρεάλ έλυσε το συμβόλαιο της με τον Εντέν Αζάρ, προκειμένου να απαλλαγεί από το υψηλότατο συμβόλαιό του και παράλληλα να βρει επιπλέον οικονομικούς πόρους. Ο 32χρονος Βέλγος άσος έφυγε από την Μαδρίτη και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ η Μόντρεαλ FC έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση για να τον πάρει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ για την απόκτηση του κινείται και μια ακόμη ομάδα του Καναδά και του MLS, η Βανκούβερ Γουάιτκαπς.

Ο Αζάρ όμως έχει πρόταση και από την Ίντερ Μαϊάμι για να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, αλλά σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο απέρριψε όλες τις προτάσεις από τις ΗΠΑ, καθώς σκέφτεται να αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Την προοπτική αυτή ήρθε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο μία δήλωση του 32χρονου άσου στο ντοκιμαντέρ “Believe” της εθνικής Βελγίου: «Ήρθε η ώρα σιγά σιγά να απολαύσω τη ζωή με την οικογένεια και τους φίλους μου, πίνοντας μερικές μπύρες», δήλωσε σχετικά ο Βέλγος άσος.

Το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ δαπάνησε 115 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον Αζάρ από την Τσέλσι, ωστόσο η τετραετία του στη “Βασίλισσα” σημαδεύθηκε από τραυματισμούς και… μέτριες εμφανίσεις.//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ