Στην 5η θέση η Εθνική, πήρε το “εισιτήριο” για τον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού

Η ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στη Βουδαπέστη, πανηγυρίζοντας την πέμπτη θέση και παράλληλα την πρόκριση για τον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού.


Μια ημέρα μετά τη σπουδαία κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Τεχνικό Σόλο, σήμερα (19/06), η Εθνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης κατάφερε να πάρει την 5η θέση στον προκριματικό αγώνα του Τεχνικού Ομαδικού ανάμεσα σε 19 χώρες. Έτσι, εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στον τελικό του αγωνίσματος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (21/06) στις 17:00.

Η ομάδα μας με τις Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους που είχε το θέμα “γάτες” και βαθμολογήθηκαν με 86,2755 βαθμούς, γεγονός που τους έφερε στην 5η θέση, την οποία αν διατηρήσουν ή βελτιώσουν στον Τελικό, θα φτάσουν σε μια σπουδαία επιτυχία.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό πήρε η Κίνα με 94,0039 βαθμούς, τη δεύτερη η Ιαπωνία με 91,2049 βαθμούς και την τρίτη θέση η Ιταλία με 89,5775. Σημειώνουμε ότι η Ουκρανία, που είχε δηλωθεί αρχικά, δεν αγωνίστηκε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του προκριματικού στο Τεχνικό Ομαδικό ΕΔΩ.

Αύριο Δευτέρα (20/6) αγωνίζονται η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο, στις 10 το πρωί και η Εθνική μας ομάδα στον Τελικό του Κόμπο, το απόγευμα, στις 17:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ