Η συγκλονιστική διαφήμιση της “Orange” για την Εθνική Γυναικών της Γαλλίας (video)

Η γαλλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών έκανε τη φράση «δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ποτέ στη ζωή μου» όχι μόνο να πάρει… σάρκα και οστά, αλλά να έχει και 100% κυριολεκτική σημασία.

Πιο συγκεκριμένα, η “Orange” δημιούργησε ένα τηλεοπτικό σποτ, για να εκφράσει και δημόσια τη στήριξή της στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών της Γαλλίας. Ωστόσο, στα πρώτα 45 του δευτερόλεπτα δεν φαίνεται κανένα μέλος της. Αντιθέτως, υπάρχουν αρκετές φάσεις στις οποίες απεικονίζονται ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Αντουάν Γριζμάν, ο Ολιβιέ Ζιρού και άλλα αστέρια της ανδρικής ομάδας.

Στο σημείο που το βίντεο -μοιάζει να- τελειώνει, εμφανίζεται το μήνυμα «Μόνο οι μπλε μπορούν να μας χαρίσουν τέτοια συναισθήματα». Στη συνέχεια ωστόσο, ακολουθεί μία άλλη καρτέλα που γράφει «Όμως, δεν είναι αυτοί που μόλις είδατε». Έπειτα -κι ενώ το βίντεο συνεχίζεται- εμφανίζεται το εσωτερικό του λογισμικού VFX που χρησιμοποιήθηκε. Σε εκείνο το σημείο εμφανίζονται τα αποτελέσματα… πριν και μετά την επεξεργασία.

Στο “πριν” μπορεί κανείς να δει πλέον πως οι φάσεις που είχαν προηγηθεί ήταν της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου κι όχι της ανδρικής. Η προηγμένη τεχνολογία έδωσε τη δυνάτοτητα να διαμορφωθεί ένα απόλυτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα, που δεν μπορεί να το διακρίνει το γυμνό μάτι. Στο φινάλε, όλες οι στιγμές εμφανίζονται χωρίς επεξεργασία και η καρτέλα «Στην Orange, υποστηρίζουμε τις μπλε» αλλάζει ελαφρώς με το αρσενικό “bleus” να μετρατρέπεται στο θηλυκό “bleues”.//Α.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ