Ρονάλντο: «Δεν κυνηγώ τα ρεκόρ, με κυνηγούν»

Με μία φράση όπως αυτές που συνηθίζει ο Πορτογάλος σταρ σχολίασε τη νέα διάκριση που θα καταφέρει απόψε (21:45) με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Ισλανδία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι έτοιμος για ακόμη ένα ρεκόρ στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του του, καθώς απόψε (21:45) με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στην Ισλανδία θα φθάσει στις 200 συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να έρχομαι εδώ (στην εθνική Πορτογαλίας), γιατί είναι πάντα ένα όνειρο. Το να φτάσω στους 200 διεθνείς αγώνες, αποδεικνύει την αγάπη που έχω για την χώρα μου και την εθνική μας», σχολίασε με νόημα ο πεντάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας».

Τον περασμένο Μάρτιο έπαιξε τον 197ο αγώνα του με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, στην αναμέτρηση κόντρα στο Λιχτενστάιν και εκθρόνισε τον Μπαντέρ Αλ Μουταουά από το Κουβέιτ.

«Θα ήταν θεαματικό να στεφθεί ο 200ος αγώνας στην επιλογή με ένα γκολ. Δεν κυνηγώ τα ρεκόρ, με κυνηγούν. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μέρος του κινήτρου μου να συνεχίσω στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα κατάφερνα», πρόσθεσε.//M

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ