O Μάρεϊ “λύγισε” στο τέλος τον Κοκκινάκη!

Μετά από έναν αγώνα που διήρκησε πέντε ώρες και 45 λεπτά, ο 35χρονος Σκωτσέζος τενίστας κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 σετ επί του Ελληνοαυστραλού σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι. 

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι έλαβε μέρος για τη φάση των “64” του Australian Open, με τον Άντι Μάρεϊ (Νο.66 της παγκόσμιας κατάταξης) να “λυγίζει” την αντίσταση του αξιόμαχου Θανάση Κοκκινάκη (Νο.159 του κόσμου) μετά από σπουδαία ανατροπή, που διήρκησε 5 ώρες και 45 λεπτά.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη, καθώς μπόρεσε να προηγηθεί με 2-0 σετ, όμως ο Σκωτσέζος παρά το γεγονός πως έχανε με 5-2 στο τρίτο σετ, δεν τα παράτησε, ανέβασε “στροφές” και πήρε το τρίτο σετ με 7-6, μειώνοντας σε κομβικό σημείο. Στη συνέχεια, ο έμπειρος πρωταθλητής ισοφάρισε σε 2-2 με 6-3 στα γκέιμ και στο τελευταίο σετ, οι δύο αθλητές πήγαιναν… χέρι-χέρι, με τον Μάρεϊ να παίρνει το ματς μετά από break για το 7-5 και μια συναρπαστική ανατροπή.

Επόμενος αντίπαλος για τον Άντι Μάρεϊ στη φάση των “32” του αυστραλιανού Όπεν, είναι ο Μπαουτίστα Αγκούτ, ο οποίος είναι το Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ