Κέρασε τους συμπαίκτες του ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έβγαλε για φαγητό όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Πορτογαλίας, σε μία κίνηση συσπείρωσης, μία μέρα μετά την επικράτηση απέναντι στην Γκάνα με 3:2. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατάφερε να σημειώσει ένα ιστορικό γκολ απέναντι στην Γκάνα, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε πέντε Μουντιάλ. Ο Φερνάντο Σάντος, μετά την νίκη στην πρεμιέρα, κόντρα στη Γκάνα με 3:2, αποφάσισε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και αυτοί το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του αρχηγού της ομάδας, Ρονάλντο, δείπνησαν όλοι μαζί στην Ντόχα το βράδυ της Παρασκευής (25/11), με τα έξοδα του λογαριασμού να… αναλαμβάνει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, θέλοντας να δώσει το… σύνθημα ενότητας στην ομάδα. Από το τραπέζι έλειπαν οι Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα και Σα, οι οποίοι προτίμησαν να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους, που ταξίδεψαν στο Κατάρ. Το δείπνο διήρκησε μέχρι τις 23:30 και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο ξενοδοχείο με το πούλμαν της ομάδας.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ