Με το “δεξί” η Ουνικάχα | Πήρε το ντέρμπι η Ρετζιάνα

Η Μάλαγα πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στη Σάσαρι, όπως και οι Ιταλοί στην έδρα της Βόννης. Δείτε τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στους ομίλους του Basketball Champions League.

Το σημερινό (05/10) πρόγραμμα της πρεμιέρας των ομίλων του BCL άρχισε με μια σπουδαία αναμέτρηση. Η Μπαχτσεσεχίρ μετά από ένα συναρπαστικό φινάλε, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει της Ιγκοκέα με 70-67. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζερί Μπουτσιελέ με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 70-66 από την Ντιζόν, μπαίνοντας με το αριστερό στους ομίλους του BCL. Σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η Ρετζιάνα “απέδρασε” με το “διπλό” από τη Γερμανία, επικρατώντας της Βόννης με 88-84. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κάσιους Ρόμπερτσον με 19 πόντους.

Εύκολο ήταν το πέρασμα της Γαλατάσαραϊ του Ανδρέα Πιστιόλη από την Οστάνδη, όπου οι Τούρκοι επιβλήθηκαν με 92-78, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Ντι Μποστ, ο οποίος “σταμάτησε” στους 23 πόντους. Το Στρασβούργο σε ένα μεγάλο ντέρμπι, κατάφερε να επικρατήσει της Σζομπαθέλι με 81-78. Ο Ντιάντρε Λανσντάουν ήταν αυτός που ξεχώρισε για τους Γάλλους με τους 20 πόντους που σημείωσε. Τέλος, η Ουνικάχα “άντεξε” στην πίεση της Σάσαρι και πανηγύρισε το διπλό, επικρατώντας με 87-76. Κορυφαίος για τους Ισπανούς ήταν ο Τσινάνου Ονουάκου, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Οι νίκες για τις ισπανικές ομάδες δεν σταματούν εκεί, καθώς η Τενερίφη έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Ρίτα, επικρατώντας με το εμφατικό 89-74.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Basketball Champions League:

Μπαχτσεσεχίρ Κολέζι – Ιγκοκέα 70-67

ΠΑΟΚ – Ντιζόν 66-70

Βόννη – Ρετζιάνα 84-88

Οστάνδη – Γαλατάσαραϊ 78-92

Στρασβούργο – Σζομπαθέλι 81-78

Σάσαρι – Ουνικάχα Μάλαγα 76-87

Τενερίφη – Ρίτας 89-74

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ