Ανδρεόπουλος: «Πριν χρόνια δεν μπορούσαμε να κοιτάξουμε τους τελικούς, τώρα είμαστε συνεχώς εκεί» (video)

 

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την κατάκτηση του Super Cup από την ομάδα του επί του ΠΑΟΚ και στάθηκε στο σερί, που χτίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στη συνεχή παρουσία της ομάδας σε τελικούς.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάκτηση του Super Cup από την ομάδα του, σχολίασε ότι είναι σημαντικό το σερί που χτίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ θέλησε να θυμίσει πως πριν χρόνια η ομάδα δεν μπορούσε να διεκδικήσει τίτλους, ενώ τώρα είναι συνέχεια εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Ανδρεόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τον Νίκο Σαμαρά: «Σήμερα είναι μία μέρα, όπου το ελληνικό βόλεϊ έχασε ένα μεγάλο παίκτη και πολλοί από εμάς χάσαμε ένα φίλο. Το λέω γιατί θέλω να τον θυμόμαστε όλοι».

Για το παιχνίδι: «Σήμερα έγινε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι και γι΄αυτό είμαι διπλά χαρούμενος. Αφενός γιατί έχουν δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, αφετέρου γιατί οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια δίψα και κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από τους τραυματισμούς των προηγούμενων ημερών.

Οι δύο ομάδες έχουν παίξει ήδη τέσσερα παιχνίδια. Γνωρίζονται καλά πλέον και δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Στο σημερινό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ αντέστρεψε τους δύο ακραίους γεγονός που μας προβλημάτισε μέχρι να βρούμε τη λύση. Τα σετ κρίθηκαν στα τελειώματα τους και το ματς στις λεπτομέρειες.

Όποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκό ή του βόλεϊ γενικότερα θυμάται τον Παναθηναϊκό πριν από κάποια χρόνια, η ομάδα δεν μπορούσε να κοιτάξει ούτε τους τελικούς. Πλέον, ο στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στους τελικούς ή στους τελικούς, από τους οποίους κάποιους θα κερδίσουμε και κάποιους θα τους χάσουμε».//
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ