ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα αποδοθούν οι ευθύνες, τα προβλήματα θα τα λύσουμε σαν οικογένεια»

Με ανακοίνωσή της η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ αναφέρθηκε στα πολλά θέματα που προέκυψαν από τη χθεσινή ημέρα, στέλνοντας και το δικό της μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο μας, που ήρθε στο γήπεδο και βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας με έναν τρόπο συγκλονιστικό. Από την αρχή, ως το τέλος του αγώνα με την Tofas και ανεξάρτητα από την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οφείλουμε επίσης και μία μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας, που ήρθαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθειά μας και είδαν αυτή την εικόνα. Η ομάδα μας δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα και δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Στον αθλητισμό, υπάρχουν δυστυχώς και αυτές οι βραδιές, όπως η χθεσινή, που πονάνε πολύ και πιστέψτε μας, εμάς μας πονάνε περισσότερο από όλους.

Τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν θα τα λύσουμε εμείς εσωτερικά, σαν οικογένεια, όπως κάνουμε πάντα. Οι ευθύνες που υπάρχουν θα αποδοθούν. Προέχει ωστόσο, η ηρεμία και η σωστή λειτουργία της ομάδας.

Είναι απαραίτητη η ανασύνταξη δυνάμεων και η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, αυτό το Σάββατο, απέναντι στο Μαρούσι.

Κλείνοντας και παρά το γεγονός ότι η έκταση του σκορ δημιουργεί μία συγκεκριμένη εικόνα, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην κάκιστη διαιτησία, που αν δεν υπήρχε θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώτος διαιτητής, δείχνοντας σκοπιμότητα είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όσοι ανατρέξουν στους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Τενερίφη στην Ισπανία το Μάρτιο του 2017 και στο Στρασβούργο τον Ιανουάριο του 2022, θα καταλάβουν πολύ καλά τι εννοούμε.

Υ.Γ: Μας προκαλεί λύπη το γεγονός ότι εμφανίστηκαν και πάλι οι γνωστοί «ΠΑΟΚάρχες» για να κάνουν «καλό» στην ομάδα. Τις περισσότερες φορές είναι εξαφανισμένοι στις νίκες και στις καλές στιγμές, είναι πάντα… έτοιμοι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Γιατί όμως;».//ΓΓ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ