Ξανά στο “κόλπο” για Παπασταθόπουλο η Μπέτις

Η “υπόθεση” Παπασταθόπουλου-Μπέτις φαίνεται πως δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς δημοσιεύματα στην Ισπανία μιλούν για νέες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών για μονοετές συμβόλαιο. 

Η Ρεάλ Μπέτις βρίσκεται στην “αγορά” για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ύστερα από τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα. Η νομοθεσία στην Ισπανία επιτρέπει σε μια ομάδα να αποκτήσει ποδοσφαιριστή και “εκτός” των μεταγραφικών περιόδων του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου αν συντρέχει αιτία τραυματισμού ποδοσφαιριστή με πολύμηνη απουσία.

Στόχος των Ανδαλουσιανών αποτελεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο 35χρονος στόπερ αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και έκτοτε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί σε συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα, με την Μπέτις να προσφέρει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά τον ποδοσφαιριστή να αξιώνει μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις.

Η ιστοσελίδα “ABC” επαναφέρει στο προσκήνιο τις συζητήσεις τον δύο πλευρών, κάνοντας λόγο για επαναπροσέγγιση των Ισπανών προς τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος, με τη σειρά του, μείωσε τις οικονομικές του απαιτήσεις. Το μόνο που απομένει είναι η οριστική συμφωνία, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.//ΓΘ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ