Βελτιωμένη πρόταση της Λυών για Μαντί Καμαρά

Οι Γάλλοι επανήλθαν για τον 26χρονο μέσο από τη Γουινέα και αυτή τη φορά προσφέρουν στον Ολυμπιακό 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, ανεβαίνοντας από τα 4 εκ. που έδιναν αρχικά στους Πειραιώτες.

Η Λυών έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά και έδινε 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, αλλά οι Πειραιώτες είπαν “όχι”. Οι Γάλλοι όμως επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση και προσφέρουν 5 εκ. για την απόκτηση του 26χρονου μέσου από τη Γουινέα.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν 8 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη, ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Γάλλοι, βάζοντας στο τραπέζι και διάφορα μπόνους για να “καλύψουν” το ποσό.

Ο Καμαρά δεν φαίνεται να “χάνει” το μυαλό από την μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Γκενκ ήταν καταλυτικός στην πρόκριση του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League, δικαιώνοντας τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που του έδωσε φανέλα βασικού.

Παράλληλα, ο Σαντιάγκο Εζέ, που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα “ερυθρόλευκα” και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ