Το πριμ υπογραφής στον Eμπαπέ… ζαλίζει

 

Η μεταγραφή της δεκαετίας, με τη “μετακόμιση” του Κιλιάν Εμπαπέ απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, έχει πλέον ολοκληρωθεί, με τη “Βασίλισσα” να έχει στα χέρια της υπογεγραμμένο το προσύμφωνο που θα κάνει τον Γάλλο σούπερ σταρ κάτοικο Μαδρίτης έως τον Ιούνιο του 2029.

Σιγά-σιγά δε αρχίζουν να βλέπουν το… φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω απ’ το οικονομικό σκέλος της μεγάλης μεταγραφής, με το BBC να αποκαλύπτει πως η Ρεάλ συμφώνησε να καταβάλλει στον Εμπαπέ το εξωφρενικό ποσό των 150 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής, το μεγαλύτερο όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το παραπάνω ποσό θα πληρωθεί σε βάθος πενταετίας (από 30 εκατ. ευρώ) κι αυτός ήταν κι ο λόγος που ο ίδιος αποδέχθηκε να “ρίξει” τις ετήσιες αποδοχές του σε 15 εκατ. ευρώ, απ’ τα 40 εκατ. ευρώ που έπαιρνε στην Παρί.

Η έτερη πολύ σημαντική λεπτομέρεια που έφερε στο προσκήνιο το βρετανικό Μέσο είναι πως η συμφωνία του Εμπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα ανακοινωθεί κι επίσημα, όταν είναι κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καταστεί αδύνατο να συναντηθεί η ‘Βασίλισσα” με την Παρί στο εφετινό Champions League.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ