Θέλει να “ξεφορτωθεί” τους Λακαζέτ και Τολισό η Λυών

 

Η διοίκηση της “Ολιμπίκ” είναι δυσαρεστημένη με την απόδοση των δύο “αστέρων” της ομάδας, με αποτέλεσμα να εξετάζεται η αποχώρησή τους τον Ιανουάριο.

Η Λυών βρίσκεται σε “δεινή” βαθμολογική θέση, όντας “ουραγός” του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1, με μόλις επτά βαθμούς.

Όπως είναι φυσικό, η κριτική έχει “κατακεραυνώσει” τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Δύο πρόσωπα που έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό της είναι οι Αλεξάντερ Λακαζέτ και Κορεντέν Τολισό. Πρόκειται, ίσως, για τα σημαντικότερα “ονόματα” του ρόστερ της Λυών, δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής “Le Progres“, η διοίκηση της Λυών εξετάζει την παραχώρηση των δύο Γάλλων στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς θεωρεί “δυσανάλογη” την αμοιβή τους, σε συνάρτηση με την αγωνιστική τους απόδοση. Ο Λακαζέτ (εννέα συμμετοχές, τρία γκολ) έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, που του αποφέρει 5,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυτό του Τολισό (εννέα συμμετοχές, ένα γκολ) έχει διάρκεια μέχρι το 2027 και η τιμή του “αγγίζει” τα 4,8 εκατομμύρια ευρώ.//ΓΘ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ