Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Κεντζιόρα

Παίκτης του "Δικεφάλου του Βορρά" πρέπει να θεωρείται ο Πολωνός στόπερ, καθώς ο παίκτης έλυσε το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Κιέβου και αναμένεται στην Ολλανδία για συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας με τον Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός, αφού έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα από την Ουκρανία συμφώνησε με τους θεσσαλονικείς και αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους “ασπρόμαυρους” για τα επόμενα τρία χρόνια με απολαβές ενός εκατ. ευρώ ανά έτος.

Η Ντιναμό Κιέβου αν και προσπάθησε να κερδίσει κάποια χρήματα από την μετακίνηση του κεντρικού αμυντικού στον “Δικέφαλου του Βορρά” εν τέλει δεν τα κατάφερε, καθώς η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου έκαμψαν τις δυσκολίες επίτευξης της μεταγραφής.

Μάλιστα ο Τόμας Κεντζιόρα αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. //ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ