Στα 100 εκατομμύρια η πρόταση της Νιούκαστλ για Κβαραχτσέλια

 

Το «μπαμ» με τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό της Νάπολι, θέλουν να κάνουν οι «καρακάξες» προσφέροντας στους Ιταλούς ποσό «μαμούθ».

Την ιταλική αγορά συνεχίζει να κοιτάει η Νιούκαστλ με την τεράστια οικονομική δύναμη, που της επιτρέπει να κάνει προσφορές με αριθμούς που… ζαλίζουν.

Έχοντας εξασφαλίσει τη μεταγραφή του Σάντρο Τονάλι από τη Μίλαν, ο αγγλικός σύλλογος στρέφει πλέον το βλέμμα του στον Κβίτσα Κβαραχτσέλια. Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να προσφέρει σχεδόν 100 εκατομμύρια για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Νάπολι.

Σύμφωνα με την «Corriere dello sport», η Νιούκαστλ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 82 εκατομμυρίων λιρών στη Ναπολι, η οποία θα ανέβει άμεσα στις 85 εκατομμύρια λίρες, εάν απορριφθεί η πρώτη πρόταση.

Ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση από τον πρόεδρο των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις ο οποίος δεν θα αποχωριστεί εύκολα τον Γεωργιανό, δεδομένου πως έχει ακόμα 4 χρόνια στο συμβόλαιό του.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Νιούκαστλ κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ και το υψηλό ποσό της πρώτης πρότασης, δείχνει την επιθυμία της να κλείσει η συμφωνία.//ΓΑ

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ