“Πρασινίζει” ο Ντραγκόφσκι σύμφωνα με τους Ιταλούς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, ο Πολωνός τερματοφύλακας είναι πολύ κοντά στην παραμονή του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Η ιταλική εφημερίδα “Il Secolo XIX” αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός με την Σπέτσια είναι πολύ κοντά στο να επισημοποιήσουν την μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι. Πιο συγκεκριμένα η αρχική πρόταση ήταν στα στα 3,5 εκατ. ευρώ συν ακόμη 500 χιλ. ως μπόνους ενώ η συμφωνία που επετεύχθη τελικά αφορά ένα ποσό γύρω στα 2,2 εκατ. ευρώ μαζί ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ιταλική ομάδα. Πριν μερικές μέρες όλα έδειχναν πως υπάρχει ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με το πόσο να είναι αγκάθι για την ομάδα του “τριφυλλιού”, αλλά όπως όλα δείχνουν οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν με το νέο συμβόλαιο του στους “πράσινους” να έχει τριετή διάρκεια και οι ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται περίπου στις 900 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ο Ντραγκόφσκι ήρθε στην μέση της σεζόν και αγωνίστηκε σε 16 αναμετρήσεις με την φανέλα του “τριφυλλιού” κατακτώντας και το κύπελλο Ελλάδας.//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ