Ο Ντι Μαρία επέστρεψε στη Μπενφίκα με… ό,τι μισθό ήθελαν

Έχοντας ρίξει πολλαπλά “άκυρα” σε προτάσεις των Σαουδαράβων, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του στους “αετούς” της Πορτογαλίας και τον Ιούλιο το πέτυχε. 

Από τις αρχές του μεταγραφικού “παραθύρου” του καλοκαιριού, ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι μετά από πάνω από μία δεκαετία, ξανά παίκτης της Μπενφίκα. Ο 35χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, είπε “όχι” σε… ασύλληπτες προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, καθώς μόνη του επιθυμία ήταν να αγωνιστεί ξανά με την κόκκινη φανέλα.

«Τα νούμερα που προσφέρουν οι Σαουδάραβες είναι τρελά, αλλά επέλεξα με την καρδιά μου, ήθελα να επιστρέψω στη Μπενφίκα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντι Μαρία λίγο καιρό μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Αυτό που συγκλονίζει όμως, είναι πως ο Αργεντινός, παρά την εμπειρία, τις παραστάσεις, τα τρόπαια και την ποιότητά του, δεν είχε καμία ιδιαίτερη οικονομική απαίτηση από τον πορτογαλικό σύλλογο. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο πρόεδρος, Ρούι Κόστα.

«Ο μισθός του Άνχελ δεν ξεπερνά τα όριο των μισθολογικών δαπανών, υπέγραψε χωρίς να λάβει πριμ υπογραφής, χωρίς να αμείβεται με χρήματα που ξεπερνούν τις δυνατότητές μας. 

Ο Ντι Μαρία δεν ήθελε να μάθει ποιος θα είναι ο μισθός του. Δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Μου είπε πως θέλει να παίξει στη Μπενφίκα με όσα ευρώ εμείς θέλουμε να του δώσουμε» τόνισε ο παλαίμαχος Πορτογάλος.//ΓΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ