Μπαρτσελόνα: «Ο Λαπόρτα σεβάστηκε την επιθυμία του Μέσι»

 

Οι “μπλαουγκράνα” εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξηγούν τα δεδομένα στην υπόθεση του Αργεντίνου και την απόφαση να μεταγραφεί στην Ίντερ Μαϊάμι.

Η επιστροφή του Μέσι στη Μπαρτσελόνα… ναυάγησε. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS. Oι “μπλαουγκράνα” θέλησαν με ανακοίνωσή τους να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τn Δευτέρα, 5 Ιουνίου, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του παίκτη, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του συλλόγου Ζοάν Λαπόρτα για την απόφαση του παίκτη να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι, παρά το γεγονός ότι είχε δεχθεί πρόταση από την Μπαρτσελόνα, λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και του Λιονέλ Μέσι για να φορέσει και πάλι τα “μπλαουγκράνα”.

Ο Πρόεδρος Λαπόρτα κατάλαβε και σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι να θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις, πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την πίεση που δεχόταν τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο Ζοάν Λαπόρτα όσο και ο Χόρχε Μέσι, συμφώνησαν επίσης να συνεργαστούν για να αποδώσουν φόρο τιμής από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα για να τιμήσουν έναν ποδοσφαιριστή που ήταν, είναι και θα είναι πάντα αγαπητός στον σύλλογο.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ