Ματιές της Ίντερ στον Μανδά

Ο Έλληνας τερματοφύλακας φαίνεται πως απασχολεί μεγάλα κλαμπ της Ιταλίας, με τους "Νερατζούρι" να εξετάζουν την περίπτωση του, την στιγμή που έχει δείξει πως μπορεί να πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην ομάδα της Ρώμης.

Με σημερινά δημοσιεύματα της “Gazzetta dello Sport”, ο Χρήστος Μανδάς είναι στα ραντάρ της Ίντερ. Όπως όλα δείχνουν δεν είναι μια απλή αναφορά, καθώς είναι πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της. Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Λάτσιο την φετινή σεζόν, πήρε πολλές ευκαιρίες τις οποίες άδραξε, κάνοντας τον ήδη “μήλο της Έριδος” για τις μεγάλες ομάδες.

«Καθιερώθηκε στο δεύτερο μέρος της σεζόν, τόσο που το όνομά του κατέληξε στα τετράδια αρκετών κορυφαίων συλλόγων. Ο σύλλογος του Κλαούντιο Λοτίτο (Λάτσιο) δυσκολεύεται να προσαρμόσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει επίσης μεγάλη προθεσμία, το 2028. Και σε περίπτωση πώλησης, το κέρδος κεφαλαίου θα ήταν τεράστιο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο παίκτης πληρώθηκε μόλις 1 εκατομμύριο. Τώρα θα χρειαζόταν τουλάχιστον 15 φορές περισσότερο για να φύγει«, αναφέρει και συνεχίζει: 
 «Ο Μανδάς αρέσει στην Ίντερ και αρέσει στον προπονητή Ιντζάγκι, που έχει κάνει θετικές αναφορές. Ο Μανδάς ξεχώρισε στο πρωτάθλημα, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Προβεντέλ.»//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ