Κοντά στο δανεισμό του Ζότα η Τότεναμ

 

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, με τα “σπιρούνια” να έχουν το προβάδισμα απόκτησής του τον Ιανουάριο. 

Οι Σαουδάραβες της Αλ Ιτιχάντ απέκτησαν το καλοκαίρι τον Ζότα από τη Σέλτικ έναντι, περίπου, 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Πορτογάλος άσος, από την πλευρά του, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων με το σύλλογο από τη Τζέντα, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Πάντως η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ήθελε η Αλ Ιτιχάντ, καθώς ο Ζότα δεν έχει προσαρμοστεί και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Επίσης οι κανονισμοί της λίγκας στη Σαουδική Αραβία επιτρέπουν οκτώ ξένους παίκτες σε κάθε ομάδα και η Αλ Ιτιχάντ έχει εννιά, με τον Ζότα να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να φύγει. Έτσι, ο Ζότα, σύμφωνα με αγγλικά μέσα, αναμένεται να φορέσει τον Ιανουάριο τη φανέλα της Τότεναμ, καθώς ο Άγγελος Ποστέκογλου τον ξέρει καλά από τη κοινή τους θητεία στη Σέλτικ. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Τότεναμ ζήτησε ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή να έχει χρονική διάρκεια ενάμιση χρόνου.//ΓΘ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ